Over ons


Op dit moment staan de spotlights van Theater Mozaiek even uit. Zodra er nieuws is omtrent ons theater dan leest u dat hier.


Theater Mozaiek is sinds oktober 2015 geopend. Wij zijn gevestigd in woon(zorg)centrum Mozaiek in Zuidlaren. Woon(zorg)centrum Mozaiek is een locatie van Zorggroep Drenthe. We proberen o.a. met het theater een wijkfunctie te creëren en een dynamische omgeving voor onze bewoners. 

In samenwerking met theater De Nieuwe Kolk in Assen doen we elk jaar weer ons uiterste best om een sprankelend programma voor u samen te stellen. Naast het programma met De Nieuwe Kolk hebben wij ook regelmatig gastoptredens.

Sinds onze deuren geopend zijn, hebben wij vele mooie reacties mogen ontvangen van theaterbezoekers en artiesten:

‘Heel leuk, intiem theater met goede faciliteiten, leuke programmering en een prima sfeer. Personeel geeft je een echt thuisgevoel.’ - Paulien (Theaterbezoeker)

‘Spelen in het theater Mozaiek te Zuidlaren is een hele speciale, bijzondere ervaring. Klein, knus en gezellig met de oudere medemens als ‘buren’ bijna op het podium.’ - Pyr Tilma van ‘Enge Buren’

‘Was verrast. Erg leuke theater. ‘Niet schieten’ was een mooie voorstelling. Geweldige ontvangst en drankje in de pauze.’ – Tity (Theaterbezoeker)

‘Namens LINK! Bedankt voor de goede zorgen tijdens het optreden in jullie prachtige theater!’ - Zangformatie LINK!

‘Gisteren een hele fijne Try-out in uitverkocht Theater Mozaiek Zuidlaren’ - Vrouw Holland

'Oh wat heb ik vorig jaar genoten van de nieuwsgierig schuifelende rollators tijdens de sound-check, van de heerlijke stamppot, van de enorme gastvrijheid en natuurlijk van de bijzondere locatie. Een stukkie doen tussen de bejaardenwoningen , wie wil dat nou niet! Blij dat ik weer mag komen. Ik heb er zin in!' - Joep Onderdelinden