Algemene informatie

Kaartverkoop
U kunt ieder moment van de dag online uw kaarten reserveren via onze website. U betaalt met iDeal. Mocht u de kaarten niet online kunnen reserveren, neem dan contact op met de afdeling Marketing en Communicatie via T. 050-317 24 1. U kunt uw tickets ook aan de receptie van (Theater) Mozaiek kopen, hier kunt u betalen met de pin of contant. 

Prijzen
De garderobe en een pauzedrankje zijn bij de prijs van het ticket inbegrepen.

Reserveren
Kaarten gereserveerd? Dan kunt u deze tot max. 45 min voor aanvang van de voorstelling afhalen bij de receptie. Daarna gaan de kaarten terug in de verkoop.

Annuleren
Wij nemen in principe gekochte kaarten niet terug. In bijzondere gevallen kunt u de kaarten omruilen voor een tegoedbon. In dit geval wordt er € 2,00 per kaartje aan annuleringskosten in rekening gebracht. Deze tegoedbon is 1 jaar geldig en kan alleen besteed worden bij losse verkoop. We ontvangen de annulering het liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk tot één dag voor de voorstelling vóór 16.00 uur.

Bijzonderheden
Bent u slechthorend, slechtziend of afhankelijk van een rolstoel/rollator? Neemt u dan contact met ons op, zodat wij een geschikte plaats voor u kunnen reserveren. Wij beschikken over ringleiding voor het theater. Het theater, de galerie en het restaurant zijn rolstoelvriendelijk.

Eten & drinken
U kunt voorafgaand aan de voorstelling genieten van een drie-gangen theaterdiner in restaurant ‘Bij de Buren’. Deze kunt u online in het bestelproces toevoegen aan uw reservering of doorgeven aan de servicebalie van (Theater) Mozaiek. Tevens serveert het restaurant dagmenu’s. Nagenieten van de voorstelling doet u met onze heerlijke borrelhapjes. Dit maakt uw avond compleet!

Galerie Mozaiek
Mozaiek beschikt naast het prachtige theater over een eigen galerie. De galerie biedt exposities van bekende en minder bekende kunstenaars. De galerie is dagelijks geopend van 10.00 - 17.00 uur. U bent van harte welkom om onze huidige expositie te komen bekijken, meer klik hier voor meer informatie.