Ageeth de Haan – Dag zon, dag zee

Ageeth de Haan maakt muziektheater voor kinderen vanaf 2 jaar en hun families. Haar werk is een mix van kleinkunst, pop en jazz, aansprekend voor jong en oud. Ageeth communiceert via allerlei muziekstijlen en weet met haar zangstem een magische sfeer te creëren. In tekst en muziek staat de beleving centraal, wat leidt tot poëtische, grappige en ontroerende momenten. Een voorstelling van Ageeth is een ervaring voor het hele gezin: samen genieten en met een glimlach de zaal verlaten.
Dag zon, dag zee!
Een liedjesprogramma voor de lente en zomer
"Ik zit hier zó lekker...", zingt Ageeth in één van haar liedjes. Het zegt iets over de sfeer van dit programma, het gaat over de zon, wilde dieren, limonade met taart en natuurlijk over het strand. Ageeth neemt het publiek mee naar zowel herkenbare als fantasievolle situaties. Dag zon, dag zee! is een sprankelend, interactief programma vol liedjes in verschillende muziekstijlen. Ageeth verbindt de liedjes op een ontspannen manier aan elkaar. Het publiek mag meedoen of lekker luisteren, alles is goed.
Dag zon, dag zee! werd door Ageeth de Haan (met band en tapdanser Marije Nie) onder andere gespeeld op North Sea Jazz Kids 2015 in Rotterdam.

Volwassenen:         € 13,-
Kind:                        € 8,50

In verband met een btw-verhoging voor theaters hebben wij noodgedwongen onze ticketprijzen per 1 januari 2019 moeten verhogen.
De prijzen in onze papieren theatergids corresponderen hierdoor niet meer met de ticketprijs, ons excuus voor het ongemak.

Bekijk de website van Ageeth de Haan Klik hier.