Alle voorstellingen

Onze samenwerking met Theater De Nieuwe Kolk in Assen zet zich ook in theaterseizoen 2019/2020 voort. We hebben weer een sprankelend nieuw programma voor u samengesteld. Waar er vorig seizoen veel cabaret te vinden was hebben we nu veel muziek in de programmering. Naast muziek, vindt u ook toneel, cabaret, verteltheater en theaterconcerten in het nieuwe programma van Theater Mozaiek.

WIJ WENSEN U EEN MOOI THEATERSEIZOEN!

 • Hans Kazàn & Steven Kazàn - De goochelaar en de gek

  Is Hans Kazàn overreden door een goocheltruck? Of overleden aan de goochelgriep? Nee hoor. Hij is nog steeds “alive and kicking”!
  Samen met zijn jongste zoon, comedian Steven Kazàn, vormt hij een opvallend komische combinatie!

  lees meer

 • Utrechts harp trio - Appeltaartconcert

  Sinds Claude Debussy in 1915 zijn kleurrijke, zachte en bij vlagen melancholieke Trio voor fluit, altviool en harp schreef, is deze combinatie van instrumenten een bekende ensemblebezetting. Want hoewel de instrumenten heel verschillend zijn, mengen ze fantastisch samen.

  lees meer

 • Jeugdcircus Bombari - Sprookjesboek

  Jeugdcircus Bombari uit Assen presenteert haar nieuwe show Sprookjesboek. Op 29 september 2019 staan de jonge circusartiesten op de planken in Theater Mozaiek. Ze presenteren spectaculaire acts met acrobatiek, eenwielers, fakir, ze lopen op kogels en doen nog veel veel meer circusacts!

  lees meer

 • Henk Poort - Henk Poort en de Helden

  Henk Poort hoort bij De Beste Zangers van Nederland. Althans, dat vindt de AVROTROS, die hem uitnodigde deel te nemen aan het gelijknamige TV-programma. Bij De Beste Zangers zingen de artiesten songs buiten hun geijkte repertoire. Henk werd daarom gevraagd te bedenken wie zijn muzikale helden zijn. En dat gaf hem de inspiratie voor deze nieuwe solo.

  lees meer

 • Muziek in huis - Duo Verdes

  Het ensemble Duo Verdes, bestaande uit Marijke Groenendaal en Carla Bos brengt een gevarieerd programma met liederen van o.a. Schubert, Offenbach, Britten en Mary O’Hara. Marijke Groenendaal heeft sinds haar jeugd privé-zangles en heeft deelgenomen aan masterclasses bij onder meer Peter Kooij, Evelyn Tubb en Penelope MacKay.

  lees meer

 • Wia Buze - Gronings matinee

  Wia Buze is geboren en getogen in het vissersdorpje Termunterzijl. Al op 2-jarige leeftijd wist zij dat ze zangeres wilde worden. Op 15-jarige leeftijd (in 1985) deed ze mee aan een voorronde van de Soundmixshow, en toen was het hek van de dam.

  lees meer

 • Hexagon Ensemble - Russen tussen hemel & aarde

  De leden van het Hexagon Ensemble hebben een sterke affiniteit met het Russische repertoire. Dit resulteerde jaren geleden al in het ontstaan van de cd ‘The Russian Connection’.

  lees meer

 • TRYO - Trio cabaretiers try-outen

  TRYO oftewel “trio cabaretiers try-outen”, is een avondvullende voorstelling waarin drie cabaret acts ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt TRYO deze cabaretiers naar het theater.

  lees meer

 • Bruun en Jan - Wat nou oud?

  Een nieuw tragikomisch toneelstuk over ouder worden in een snelle maatschappij. Bruun Kuijt en Jan Elbertse naderen de grens van ‘oud’. Van versleten, saai, lelijk, zwak en uitgerangeerd zijn. Althans, zo wordt er tegen ouderdom in onze maatschappij vaak aangekeken.

  lees meer

 • Esther Apituley & Hans Dagelet - Kabaret Dapitulet

  Een muziekperformance met entertainment, ontroering en virtuoze vingers die over de toetsen en snaren glijden. Maar ook literatuur en absurdisme gedreven en opgejut door het beruchte "Hydropatten Trio".

  lees meer

15 voorstellingen << < 1 van 2 > >>