Alle voorstellingen

Onze samenwerking met Theater De Nieuwe Kolk in Assen zet zich ook in theaterseizoen 2017/2018 voort. We hebben weer een sprankelend nieuw programma voor u samengesteld. Waar er vorig seizoen veel cabaret te vinden was hebben we nu veel muziek in de programmering. Naast muziek, vindt u ook toneel, cabaret, verteltheater en theaterconcerten in het nieuwe programma van Theater Mozaiek.

WIJ WENSEN U EEN MOOI THEATERSEIZOEN!

 • Mick Wilson - Soloconcert

  Mick Wilson, zanger van 10CC, zal in Theater Mozaiek het theaterseizoen 2017-2018 openen met een soloconcert. Het belooft een muzikale avond te worden!

  lees meer

 • Matroeskja - Brainwash [try-out]

  Matroesjka is hét technocabaretduo van Nederland: brutaal, monsterlijk muzikaal en gekmakend grappig. In 2014 wonnen ze de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival.

  lees meer

 • Carola Smit & Dick Plat - samen met gitarist Dennis Drum

  Zangeres Carola Smit brengt samen met muzikant Dick Plat (beide ex-BZN leden) en de begaafde gitarist Dennis Drum spelen een nostalgisch repertoire voornamelijk uit de jaren ‘60.

  lees meer

 • Leonie Meijer - Hier.

  Leonie Meijer heeft in het theater een plek gevonden waar haar liedjes, haar ‘live’ stemgeluid en haar persoonlijkheid helemaal tot hun recht komen. Het directe en verrassende contact met haar publiek maakt dat geen avond hetzelfde is en dat haar bezoekersaantallen inmiddels spectaculair groeien.

  lees meer

 • Henk Poort - Ik ben mijn lied

  Een avond met Henk Poort in aria’s, verhalen en songs. Henk Poort is bij de een bekend als musicalacteur, bij de ander als operazanger. Eén ding staat vast: weinigen in de wereld maken de overstap van musicalsong naar opera-aria met zo’n gemak.

  lees meer

 • Debby Petter - In mijn hoofd

  In haar vierde theatermonoloog speelt Debby Petter een vrouw die vertelt over haar man. Hij liegt. En dat doet hij niet zachtzinnig. Zijn halve leven is verzonnen. Misschien zelfs wel meer dan de helft. Het gaat niet om leugentjes om bestwil. Nee, echt het grote werk. Zij wil dat hij hulp zoekt. Hij wil dat ook. Maar doet hij dat?

  lees meer

 • René van Kooten en Shifting Daylight - Something so real

  Een reprise van het succesvolle, intieme theaterconcert door René van Kooten met zijn band Shifting Daylight. Na de enthousiaste reacties van vorig seizoen komen zij nu opnieuw in het theater, aangevuld met een aantal nieuwe nummers.

  lees meer

 • René Karst - Horen, zien en zingen!

  Hij werkte meer dan 30 jaar in diverse theaters in Nederland en maakt op zijn 50e de stap naar een solo-theaterprogramma. René Karst neemt u mee in zijn passie en verhalen. Met een schat aan ervaring heeft Karst besloten zijn liedjes op een troubadour-achtige manier in deze voorstelling te verwerken.

  lees meer

 • Garage TDI - De man met het stenen hart [6+]

  Hans woont met zijn moeder en de koe en de geit in een schamele hut in het bos. Ze zijn arm, maar gelukkig en tevreden. Daar komt verandering in als achtereenvolgens de geit, de koe en zijn moeder sterven. Hans wordt zo verdrietig dat hij alleen nog maar kan huilen. ‘Had ik maar een hart van steen’ verzucht Hans.

  lees meer

 • Mulder & Sons - Vaders en Zonen

  Vaders en zonen; een eindeloos onderwerp. Je wordt vader, blijft ook zoon en hoe kijken jouw zonen naar jou als vader? Multi-instrumentalist Jaap Mulder brengt samen met zijn zonen verhalen van vaders en zonen. De anekdotes en herinneringen, autobiografisch of geleend, zijn vaak heel herkenbaar.

  lees meer

12 voorstellingen << < 1 van 2 > >>