Alle voorstellingen

Onze samenwerking met Theater De Nieuwe Kolk in Assen zet zich ook in theaterseizoen 2017/2018 voort. We hebben weer een sprankelend nieuw programma voor u samengesteld. Waar er vorig seizoen veel cabaret te vinden was hebben we nu veel muziek in de programmering. Naast muziek, vindt u ook toneel, cabaret, verteltheater en theaterconcerten in het nieuwe programma van Theater Mozaiek.

WIJ WENSEN U EEN MOOI THEATERSEIZOEN!

 • René Karst - Horen, zien en zingen!

  Hij werkte meer dan 30 jaar in diverse theaters in Nederland en maakt op zijn 50e de stap naar een solo-theaterprogramma. René Karst neemt u mee in zijn passie en verhalen. Met een schat aan ervaring heeft Karst besloten zijn liedjes op een troubadour-achtige manier in deze voorstelling te verwerken.

  lees meer

 • Garage TDI - De man met het stenen hart [6+]

  Hans woont met zijn moeder en de koe en de geit in een schamele hut in het bos. Ze zijn arm, maar gelukkig en tevreden. Daar komt verandering in als achtereenvolgens de geit, de koe en zijn moeder sterven. Hans wordt zo verdrietig dat hij alleen nog maar kan huilen. ‘Had ik maar een hart van steen’ verzucht Hans.

  lees meer

 • Mulder & Sons - Vaders en Zonen

  Vaders en zonen; een eindeloos onderwerp. Je wordt vader, blijft ook zoon en hoe kijken jouw zonen naar jou als vader? Multi-instrumentalist Jaap Mulder brengt samen met zijn zonen verhalen van vaders en zonen. De anekdotes en herinneringen, autobiografisch of geleend, zijn vaak heel herkenbaar.

  lees meer

 • Joep Onderdelinden - OOIT

  In OOIT zoekt Joep op zijn eigen absurde wijze, samen met zijn publiek het antwoord op de vragen: Hoe blijf ik een ‘blij ei’? Komt het OOIT nog goed? En, was het OOIT eigenlijk beter?

  lees meer

 • Het Complot Theater - Een vreemde gast

  Het Complot Theater neemt een vluchteling in huis! En speelt: “Een vreemde gast” onder regie van Ton Rohde komt het Complot Theater, na het veel bezochte stuk  'Familie' van Maria Goos, dit voorjaar met de nieuwe voorstelling “Een Vreemde Gast”. Een bewerking van het stuk  “Een zwarte pool”, hit uit de jaren '90 van toneelschrijver Karst Woudstra.

  lees meer

 • Opera della Casa - Over Tijd

  Na 20 jaar te hebben opgetreden voor meestal besloten gezelschappen vonden ze het tijd worden het doek van Opera della Casa op te laten gaan voor iedereen! Operaliefhebber of niet, u zult kunnen genieten en huilen van het lachen of van ontroering.

  lees meer

 • Matroeskja - Brainwash [try-out]

  De voorstelling van vrijdag 20 oktober 2017 is uitgesteld tot vrijdag 19 oktober 2018. 

  Matroesjka is hét technocabaretduo van Nederland: brutaal, monsterlijk muzikaal en gekmakend grappig. In 2014 wonnen ze de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival.

  lees meer

7 voorstellingen