Algemene informatie

Kaartverkoop

U kunt ieder moment van de dag online uw kaarten bestellen via www.theatermozaiekzuidlaren.nl. U betaalt met iDeal. Mocht u de kaarten niet online kunnen reserveren, neem dan contact op met de afdeling Marketing en Communicatie, T. 050-317 24 10 of koop uw tickets aan de receptie van (Theater) Mozaiek. Wij zorgen ervoor dat u uw kaarten ontvangt voor de voorstelling van uw keuze!

Prijzen
De garderobe en een pauze drankje zijn bij de prijs van het ticket inbegrepen.

Reserveren
Kaarten gereserveerd? Dan kunt u deze tot max. 45 min voor aanvang van de voorstelling afhalen bij de receptie. Daarna gaan de kaarten terug in de verkoop.

Zaalverhuur
Een prachtige locatie voor uw bijeenkomst! Theater Mozaiek biedt plaats aan 115 gasten en heeft een warm en sfeervol karakter. De zaal beschikt over de modernste presentatietechnieken. Ook bieden we diverse cateringmogelijkheden. Of het nu gaat om buffetten, dagmenu’s, luxe hapjes of een diner à la carte. Welke wensen u ook heeft, het kan allemaal. Voor meer informatie, bel T. 050-317 24 10 en bespreek de mogelijkheden!

Galerie Mozaiek
Mozaiek beschikt naast het prachtige theater over een eigen galerie. De galerie biedt exposities van bekende en minder bekende kunstenaars. U bent van harte welkom
om onze huidige expositie te komen bekijken. Klik hier voor meer informatie.

Openingstijden
De receptie van het theater is geopend van 9.30 tot 17.00 uur en op momenten van een voorstelling.

Bijzonderheden
Heeft u een rolstoel of een rollator, bent u slechthorend of slechtziend? Dit is geen enkel probleem!
Neem contact met ons op zodat wij zullen een geschikte plaats voor u kunnen reserveren.
Het theater, de galerie en het restaurant zijn rolstoelvriendelijk.