Loek Peters - Ma

Naar het gelijknamige boek van Hugo Borst

Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait ‘meneer Alzheimer’ de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder?
De solovoorstelling Ma is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. Een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon. Zijn dilemma's, angsten én moederliefde worden vertolkt door Loek Peters (opvolger van Eric Corton).

Het boek Ma won een Hebban Award in de categorie beste non-fictie. Het luisterboek van Ma werd genomineerd voor een Hebban Award voor Beste Luisterboek.
Samen met Carin Gaemers won Hugo Borst de Macchiavelliprijs 2016, voor hun manifest ‘Scherp op Ouderenzorg’. Volgens de jury schreven zij politieke geschiedenis door in recordtempo het onderwerp uit de politieke sfeer vandaan te halen.

Per 1 januari 2019 verandert het btw-tarief voor theaters, hierdoor zijn wij genoodzaakt om onze ticketprijs iets te verhogen. Tot 1 januari 2019 kunt u nog gebruikmaken van de oude prijzen daarna worden deze verhoogd.

Bekijk de website van Loek Peters Klik hier.