Eten & drinken

In het woon(zorg)centrum Mozaiek, waar het theater gevestigd is, zit ons sfeervolle restaurant 'Bij de Buren'. 'Bij de Buren' u terecht voor een kopje koffie met gebak, een heerlijke lunch of een diner à la carte. Voor de bezoekers van ons theater hebben we speciale aanbiedingen, waaronder het 3-gangen theaterdiner.

Maak uw avond compleet met een 3-gangen theaterdiner!
Voorafgaand aan de theatervoorstelling kunt u genieten van een 3-gangentheaterdiner. U kunt kiezen uit vlees, vis of vegetarisch. Het diner is een verrassing van de kok. De kosten voor een 3-gangentheaterdiner bedragen € 19,95. U kunt het theaterdiner online in het bestelproces toevoegen als optie aan uw reservering. Als u niet online kunt reserveren kan dit uiteraard ook aan de servicebalie in Mozaiek worden doorgegeven.

Naborrelen
Nagenieten van de voorstelling doet u met een heerlijk borrelhapjes in restaurant 'Bij de Buren'.  Dit maakt uw avond compleet! Wij bieden verschillende warme en koude hapjes waaronder gegratineerde nacho's, pittige aardappel dippers, kaasblokjes, mozzarellasticks en bittergarnituur.