Mick Wilson - Soloconcert

Mick Wilson’s (1962) liefde voor muziek begon op zijn zevende toen zijn ouders hem voor Kerstmis een gitaar kado gaven. Het gitaarspelen bleek geen bevlieging te zijn, maar hier werd de basis gelegd voor een passie voor het leven voor de popmuziek welke vandaag de dag nog net zo sterk is als toen. En..Mick heeft zijn eerste gitaar nog steeds!

Gedurende de jaren 80 leerde Mick steeds meer de kneepjes van het vak en speelde in verschillende bands in de omgeving van Londen, maar uiteindelijk hing hij de basgitaar aan de wilgen en richtte hij zich volledig op een carrier als zanger. Mick’s voorliefde voor het schrijven van nummers en het produceren hiervan levert hem in 1986 een deal op met Jobete Music (een tak van Motown Records). In het opvolgende jaar werd hij benaderd voor een contract bij Virgin Music in Los Angeles.

Hij is een vast lid van de SAS Band en 10 jaar geleden vergezelde Mick de 10cc zanger, Graham Gouldman voor een akoestische set. Sindsdien behoort hij zo ongeveer tot de huidige bezetting van 10cc.
Mick zal in Theater Mozaiek het theaterseizoen openen met een soloconcert. Het belooft een muzikale avond te worden!

Bekijk de website van Mick Wilson Klik hier.